O.R.L.

ORL Brasov

ORL Brasov

De retinut

Consultatii ORL in contract CAS (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist) si in regim privat

Otorinolaringologia, sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Urechile

Otita este inflamatia urechii care poate fi cauzata de microorganisme patogene, fungi, bacterii sau virusi. Se poate traduce prin simptome ca: durere, febra, scurgeri auriculare, galbene, purulente, urat mirositoare, stare de disconfort, scaderea auzului. Netratata corespunzator aceasta poate evolua spre complicatii cum ar fi : mastoidita, otomastoidita, labirintita,complicatii intracraniene – meningita.

Scaderea auzului. Diagnosticul se pune pe baza audiogramei si testului cu diapazoane. Se poate trata medicamentos sau poate fi cazul de protezare auditiva. Uneori cauza poate fi un dop de cerumen care se extrage.

Oricine care pretuieste pacea mintii si sanatatea sufletului, va trai cea mai buna viata dintre toate cele posibile.

 Marc Aureliu

Servicii O.R.L.

  • Consultatie initiala
  • Consultatie de control
  • Aspiratie auriculara/ extractie dop cerumen
  • Cauterizare pata vasculara
  • Injectii pentru nevralgie occipitala

MAI MULT

Nasul

Rinita poate fi acuta sau cronica, alergica sau nonalergica. Se caracterizeaza prin rinoree apoasa, purulenta, senzatie de nas infundat, pierderea mirosului, dureri. Rinitele se pot asocia cu inflamatia sinusurilor.

Tratamentul este individualizat functie de cauza care determina rinita / rinosinuzita si de tipul acesteia.

Gatul

In aceasta categorie intra patologiile ce tin de cavitatea bucala, faringe, laringe. Amigdalitele acute, cronice, laringitele, faringitele sunt afectiunile cele mai des intalnite. Infectiile si inflamatiile ce tin de aceste organe pot da simptome ca: dureri la inghitit, febra, voce ragusita (disfonie), dureri iradiate spre urechi.

ORL Brasov

Program:

Dr. Mihut Ileana

Specializare: O.R.L. 

Luni

-

Marti

16:00 - 17:00

Miercuri

-

Joi

-

Vineri

-

Sambata

-

Dr. Popescu Doina - prin C.A.S.

Specializare: O.R.L. 

Luni

14:00 - 16:00

Marti

-

Miercuri

-

Joi

15:00 - 17:00

Vineri

-

Sambata

-

Ce doriti sa cautati?
Call Now Button