Spital

Balneofizioterapie Brașov

Balneofizioterapie Brașov

Despre balneofizioterapie

Cum funcționează balneofizioterapia?

Clinica Sante Vie este specializată în tratamente de balneofizioterapie – recuperare medicală și deține contract cu Casa de Asigurări.

Balneofizioterapia îmbunătățește fluxul de sânge bogat în oxigen către organele și țesuturile vitale prin creșterea nivelului de oxigen al celulelor și a ratei de circulație a sângelui.

Acest proces ajută la eliminarea toxinelor din organism, la reducerea durerii și a inflamației și la restabilirea stării de sănătate.
Pe parcursul tratamentului de balneofizioterapie – recuperare medicală, se îmbunătățesc funcțiile imunitare și nervoase, care sunt atât de importante pentru sănătate.

Corpul își mărește rezistența la boli și se simte complet întinerit.

În medicina modernă, se știe că tratamentul fizioterapeutic ajută la vindecare și a devenit de fapt o specialitate recunoscută: fizioterapia. Acest tratament care s-a menținut de-a lungul timpului este disponibil la Clinica Sante Vie.

Programul de recuperare al fiecărui pacient este creat de specialiști calificați pentru a vă ajuta să vă atingeți mai repede obiectivele de sănătate. Recomandăm balneofizioterapia ca remediu de sine stătător, dar și ca parte a unui program de tratament holistic.

Balneofizioterapie Brașov

Ce beneficii oferă balneofizioterapia?

Serviciile oferite de Clinica Sante Vie cuprind spitalizare în formă continuă și servicii de ambulatoriu. Echipa este formată din medic primar de recuperare medicală, asistent medical, fizioterapeut, kinetoterapeut și maseur. În urma unui consult de specialitate, fiecărui pacient i se va alcătui un plan de recuperare. În funcție de planul individual, pacienții vor beneficia de peste 10 zile de internare și în fiecare zi vor face patru sau mai multe proceduri.

Toate tratamentele de balneofizioterapie – recuperare medicală sunt prescrise de echipa de specialiști a clinicii Sante Vie, ceea ce înseamnă că obiectivele de sănătate ale fiecărui pacient sunt abordare în mod corespunzător. Înainte de elaborarea planului de tratament, pacientul va fi supus unei examinări cuprinzătoare care investighează afecțiunile aparatului musculo-scheletic, respirator, cardiovascular și alte sisteme. Această examinare ne permite să pregătim planul de tratament care să vizeze problemele specifice de sănătate ale fiecărui pacient, obiectivele tratamentului și alți parametri.

De asemenea, vom lua în considerare potențialele contraindicații, cum ar fi sarcina, hipertensiunea arterială, tromboza acută și tromboflebita, bolile infecțioase și alte afecțiuni.

Balneofizioterapie Brașov
Balneofizioterapie Brașov

Important:

Servicii profesionale de balneofizioterapie – recuperare medicală

Clinica Sante Vie respectă cu strictețe principiile bunei practici clinice, în care toate procedurile de balneofizioterapie și recuperare medicală sunt atent monitorizate și documentate de personal profesionist. Asta înseamnă că puteți avea încredere că tratamentele noastre sunt efectuate în conformitate cu cerințele personale de sănătate.

 • Efectuare test COVID-19 la internare
 • Servicii de ambulatoriu
 • Personal amabil și dedicat
 • 4 sau mai multe proceduri pe zi
 • Servicii complete de îngrijire
 • Tratamente de înaltă calitate
 • Echipamente medicale avansate
 • Planuri rapide și eficiente de recuperare
 • Camere spațioase pentru doi pacienți, cu baie proprie
 • Deplasarea pacienților cu lift asistat
 • Supravegherea pacienților în cameră
 • Servicii rapide prin instalații nurse calling
 • Mese asigurate de o firmă de catering autorizată
 • Confidențialitatea informațiilor personale
Ce doriti sa cautati?
Call Now Button